top of page

KOSTTILSKUDD  FRA EGENVÅRDSPOOLEN

Hvorfor bruker vi kosttilskudd fra Egenvårdspoolen?

Gjennom de siste hundre år har den svenske stat bevilget imponerende summer til forskningsmiljøet på Karolinska Institutet.
Dette resulterte i et kunnskapsnivå i ernæringsmedisin som gjorde at Magnus Nylander fikk nobelprisvinner Carl Folkers til å komme over fra USA og arbeide ved Karolinska. Carl Folkers stod bak de første penicillin-patentene og han kartla alle B-vitaminene.

Gjennom de siste 30 år har svenske forskere som Magnus Nylander, Per Arne Øckermann, og Pekka Nylund vært ledende i Europa på forståelsene av ernæringsmedisin og synergieffekter av de ulike næringsstoffene. De så etter hvert behovet for å lage bedre kosttilskudd med optimale bindinger av næringsstoffer og kombinasjons produkter av synergister som kunne gi betydelig høyere effekt.

EVP serien har 18 ulike kombinasjoner av de ulike B vitaminer der et av B vitaminene er dosert høyere, slik at en kan spesial-tilpasse en protokoll etter bestemte formål

Skal en lykkes med ernæringsmedisin er du avhengig av gode kurs og solid fagkunnskap, samt tilgang på produkter med næringsstoffer som er satt opp annerledes enn typiske produkter i helsekostbutikker.

Pekka Nylund har i 20 år undervist for terapeuter i ernæringsmedisin med et imponerende faglig nivå. I løpet av de siste 15 årene har Pekka Nylund utviklet denne serien til 180 produkter. Mikroforum har testet denne serien i åtte år før vi tok inn produktene til Norge. Terapeuter som følger våre kurs i Norge, får tilgang på disse produktene til terapeutpriser. Vi har erfart hvor viktig det er at pasientene får lett tilgang til kosttilskudd av god kvalitet, for å sikre at en får ønsket effekt.

Produktene til EVP tilfredsstiller alle farmasøytiske krav. De er konstruert for mest mulig organiske preparater, de oppfyller kliniske kriterier, de er ikke-genetisk modifiserte og uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Terapeuter som deltar på kurs, får tilgang til å selge våre svenske EVP kosttilskudd på sine klinikker.

 

Kosttilskuddene utgjør et bredt konsept av produkter som vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, kombinasjonsmidler og fettsyrer.

Du får tilgang til våre kosttilskudd til en lav forhandlerpris.

 

Kursdeltagere har også mulighet til å plukke med seg produkter på kursene.

 

Produktlisten får du tildelt på våre kurs

 

Vår norske produktliste er i dag på rundt 70 produkter, som kan utvides med flere av de 200 Synergos produktene.

Registrerte terapeuter som deltar på kurs, får tilgang til å selge våre svenske EVP kosttilskudd på sine klinikker.

bottom of page