top of page

QRMA - Quantum Resonance Magnet Analysis

QRMA - Quantum Resonance Magnet Analysis machine

QRMA testen er lett å lære og ta i bruk.Den tester raskt, og på bare to minutter får du opp testresultatene som viser tolkninger av de ulike biomarkørene. QRMA-testen gir deg over 150 biomarkører, systematisk inndelt i 36 organsystemer, og er et svært raskt og enkelt verktøy i tillegg til blodanalyser. QRMA-testen er kjent for sine relativt sikre målinger av vitamin, mineral og protein-nivåer.

DSC_5755 web.jpg

QRMA - Quantum Resonance Magnet Analysis machine

Enkelte av biomarkørene forteller det samme som markører i blodanalyser, og du kan da kontroll- sjekke biomarkører mot hverandre. Vi vet nå også mer eksakt hvilke spormineraler den ikke klarer å måle, slik at en kan bruke testen mer korrekt som et tilleggs-underlag for analyser.

Etter hvert som du blir mer kjent med gruppene av biomarkører på QRMA-testen, kan du ganske raskt gjøre en statusvurdering av hvilke dagsaktuelle og underliggende årsaker som påvirker pasientens korniske plager. Sammenligner du måleresultatene med anamnesen og blodanalyser har du en solid inngang til forståelse av dine pasient caser.

QRMA- maskin testing med medfølgende sofware for pc/mac

QRMA - Quantum Resonance Magnet Analysis machine

På våre kurs underviser vi også i ernæringsmedisinske prokoller som en baserer på tolkninger av blod test og QRMA test, slik at du får bedre forståelse av alle mikronæringsstoffer som er aktuelle. På andregangs-konsultasjon kan du sammenligne QRMA -testresultatene og måle om pasienten faktisk opptar vitaminer og andre næringsstoffer. Som kjent kan enkelte pasienter ha problemer med opptaket av fettløselighet vitaminer og dette kan du her måle, og vurdere dette opp imot utviklingen på blodet til pasienten.

Robert Lindell er teknisk support på Zon1 for Mikroforum, med mange års praksis erfaring med ulike bioresonance-apparater.

QRMA resultater.jpg
  • Maskinen leveres med oppdatert software

  • Programvare dongle

  • Hånd elektrode

  • Mikroforums installasjons veiledning på norsk.

  • Oppbevaringsetui

  • QRMA maskinen bruker kun to minutter på å kjøre hele testen..

  • QRMA testen kan gi opp til 85 % nøyaktighet. Det finnes knapt noe medisinsk utstyr som måler over 95 % sikkerhet. På våre kurs viser vi hvordan du tolker resultatet i lys av dette.

Organtester som maskinen kan måle:
Hjerte og blodkar, funksjons test av tarm og mage, lever, øyemarkører, revmatisme, nyrefunksjons test, benmineraltetthet, blodsukker, toksiner, testing av bukspyttkjertelfunksjon, hjerne, lungefunksjonstesting , beinsykdommer, hudtest, grunnleggende fysisk status, nivå av mineraler og sporstoffer, endokrine funksjoner, immunsystemet, aminosyrer, mannlig funksjonstest, prostatafunksjonstest, inspeksjon av gynekologiske organer, bryst-inspeksjon, vitaminstatus, koenzymer, allergitesting, påvisning av benvekstindeks, påvisning av tungmetaller.

Vi kan nå levere QRMA maskinen med support og en bok som forklarer mer om bio-markørene som kan måles på QRMA-testene.

Fra og med kurset 25 mars 2022, starter vi med tolkning av QRMA testen på mikroskop kursene

OBS:På nettet annonseres det QRMA-maskiner som finnes i en rekke crackede kloner fra piratfabrikker, også russiske. Piratkopier gir feil målinger og en risikerer virusproblematikk

N

Miroskopteknisk support Mikroforum: Tom Toftenes, tlf: 906 92 918 post@mikroforum.no

bottom of page