top of page

MER INFORMASJON OM KURS 2022

Kursene er lagt opp for helsepersonell, terapeuter og studenter. Flere kurs om analyseteknikker kommer i 2023

DSC_4846_peke-kurs.png

Hvert kurs i serien har repetisjon av praktisk mikroskop bruk, da det er nødvendig for å beherske blodanalyser. Vi gjennomgår prøvetaking, forurensninger og andre feilkilder, bruk av testskjema.

Om du er nybegynner kan du også delta på kurset.

Vi skal også lære bilde-behandlings programmet for mikroskop-kameraet og det blir anledning til analysere deltagernes blod bilder. Vi vil også drøfte løsninger på de
ulike markørene vi finner, forslag til matvarer, urter, immunterapi/isopati, leverens avgiftningsmekanismer og kosttilskudd i forhold til leverfunksjon.

 

Vi anbefaler å medbringe eget mikroskop. Da slipper du å dele på kurs-mikroskopene. ( Gi oss beskjed om du har med eget mikroskop)

Påmelding kan du gjøre på neste side under « Påmelding kurs»
eller klikke på
LINK

Ny kursserie i mikroskop-analyser av blod høsten 2022

KURS-Mikroforum.jpg

MIKROSKOPKURS Del 1:
Vi tar opp en dypere forståelse av de ulike lever-markørene i levende og koagulert blod og tilhørende ernæringsmedisinsk behandling.

På dette kurset underviser: Tom Toftenes og Ånund Susort

Om du er nybegynner kan du også delta på kursene.

De første timene på torsdag går vi gjennom kodensor-justering og korrekt prøvetaking i en workshop. Vi tar så opp patologi og biomarkører for gallestase og leverstress. Det blir anledning til å analysere deltagernes blodbilder. Vi vil også drøfte løsninger på de ulike markørene vi finner,forslag til kost, urter, immunterapi, leverens avgiftnings mekanismer og kosttilskudd i forhold til leverfunksjon.

Vi anbefaler å medbringe eget mikroskop. Da slipper du å dele på kurs-mikroskopene.

Tors 10 nov kl. 13.00 til 20.00 og Fre 11 november kl. 10.00 til 16.00

KURSAVGIFT: 2000, - kr for begge dagene.

KURSSTED:Lokaler ikke fastsatt ennå, informasjon kommer senere.
 

Bindende påmelding gjøres til post@mikroforum.no

Mikroskopkurs Del 2: Mikroskopi av mage og tarm-markører

Vi gjennomgår de ulike biomarkører i levende blod og koagulert som er relatert til tarmsystemet. Forklaringsmodeller på de ulike markører. Ernæringsmedisinsk behandling av ulike tarmdysbioser. Faste. Kosthold som styrker epitel og mikrobiomet. Enzym-terapi. Aktuelle vitaminer, mineraler og aminosyrer. Planter og virkestoffer. Isopatisk immunterapi. Tidsavhengige funn.

Bilde6.jpg

Identifisere ulike blodlegemer.
Kurset teoretiske del gjennomgår enzymer, slimhinner.
Nevrologisk påvirkning. Diffusjon. Reabsorpsjon av toksiner. Matvarer og miljøgifter som svekker mikrobiomet.

Forelesere: Tom Toftenes og Ånund Susort

Vi anbefaler å medbringe eget mikroskop. Da slipper du å dele på kurs-mikroskopene.

Tors 12 januar 2023 kl 13 til 20.00 Fre 13 januar kl 10 til 16.00

KURSAVGIFT: 2000, - kr for begge dagene.

KURSSTED: Kurssted: i Asker. Lokaler ikke fastsatt ennå, informasjon kommer senere

KURS del 2. Iriskurs, Dr Emil Bewø-Lundblad

DATO:
Tors 8 sept kl. 13.00 til 20.00 og Fre 9 sept kl. 09.00 til 15.00

STED: Berger gård på Hvalstad i Asker

(Kurset er beklageligvis fulltegnet av kursdeltagere fra iriskurs Del.1

KURSAVGIFT: 4200,- kr for begge dagene.

Terapeuter som praktiserer mikroskopi av blodanalyser kan melde seg inn i facebook-gruppa vår: https://www.facebook.com/groups/183320733336349/about

Påmelding kan du gjøre på neste side under « Påmelding kurs» eller klikke på LINK

GJENNOMFØRTE KURSER I 2022:

Kurs  Del 4. Mikronæringsstoffer til bruk ved biomarkører i blod og testmarkører ved QRMA-analyse. Kurs 24.-25. mars    

Kurset er det fjerde i serien om blodanalyser. Vi har valgt ut noen viktige vitaminer, mineraler og aminosyrer som brukes mye i våre protokoller, ut ifra blodanalyser. Vi skal gjennomgå forståelsen og kombinasjoner av disse næringsemnene som synergister, og sammenhengen mellom disse og biomarkører i blod.
Vi skal gjennomgå EVP produkter, og se hvordan disse er satt sammen til terapeutisk bruk. Forståelse av QRMAtest blir også tema.
Tom Toftenes foreleser i mikronæring. Biopat Ånund Susort gjennomgå biomarkører ved QRMA-test og aktuelle protokoller. Det blir også litt case-eksempel m. levende blod. På dette kurset har vi ikke praktisk mikroskop-workshop, så deltagerne trenger ikke medbringe mikroskop. Kurset er lagt opp for terapeuter
og studenter i komplementær medisin.

DATO:
Torsdag 24 mars kl. 13.00 - 20.00 og fredag 26 mars kl. 09.00 - 14.30

STED: Berger gård på Hvalstad i Asker

KURSAVGIFT: 2000,- kr for begge dagene. Bindende påmelding gjøres til   post@mikroforum.no

KURSSTED: Berger økologiske gård, adr: Halvard Torgersen vei 38 A, 1395 Hvalstad.

Kurset har begrenset antall plasser , så meld deg på før det blir fullt.

Bilde189_edited_edited.jpg

Om du er nybegynnere kan du også delta på kursene.
Hvert kurs i serien har repetisjon av praktisk mikroskop- bruk, da det er nødvendig for å beherske blodanalyser. Vi gjennomgår prøvetaking, forurensninger og andre feilkilder, bruk av testskjema.

Det blir anledning til å analysere deltagernes blodbilder.
Vi vil også drøfte løsninger på de ulike markørene vi finner, forslag til matvarer, urter, immunterapi/isopati, leverens avgifttings mekanismer og kosttilskudd i forhold til leverfunksjon.

Vi anbefaler å medbringe eget mikroskop. Da slipper du å dele på kurs-mikroskopene.
( Gi oss beskjed om du har med eget mikroskop)

Bilde2.tiff

Ny kursserie med tre enkeltkurs i iris-analyse

KURS del 1. Irisanalysekurs med mulighet til å bli sertifisert IIPA Certified Iridologist
På dette kurset underviser Dr. Emil Bewø-Lundblad PhD, MSc, Dipl, Cert, director i International Iridology Practitioners Assosiation. Bewø-Lundblad har gjort seg bemerket internatonalt med sin oppgave i data-analytisk-geografisk plassering av organer i iris.

lITE BILDE.jpg

Kurset passer også for de med lite kunnskap i irisanalyse fra før Bewø`s kurs-kompendie fungerer som en lærebok. Mikroforum var på kurs med Emil i 2018 og vi ble mektig imponert.

Emil Bewö's education: PhD ”Natural health Sciences, Iridology”, at The University of Natural Medicine, Santa Fé, USA, 2014. Certified Personal Trainer, Axelssons Institute, Stockholm Sweden 2016. Master of Sience in Biomedicine at Karolinska Institute, Stockholm, Sweden, 2007. A diploma in Naturopathic Therapies, Naturmedicinska Fackskolan Education, Tumba, Sweden, 2006. Including: Iridology, Acupuncture, Homeopathy, Chirotherapy and Massage. Certified Iridology Instructor for IIPA, San Diego, USA, since 2008. His interest in the science of body and mind started already in his youth.. Since 2006 Emil Bewö runs his own practise in central Rättvik, and Stockholm, Sweden

DATO:
Torsdag 5 mai kl. 13.00 - 20.00 og Fredag 6 mai kl. 09.00 - 15.00

STED: Berger gård på Hvalstad i Asker

KURSAVGIFT: 4200,- kr for begge dagene.

KURS Del 3 : IMMUNAPPARATES MARKØRER.

Kurset er det tredje i serien om blodanalyser av levende og koagulert blod. Kurset gjennomgår mikroskopi av immunsystemets-markører og tilhørende ernæringsmedisin og immunterapi.

På dette kurset kommer naturlege Krister Jansson fra JIBA for å undervise for Mikroforum.

Jansson er Sveriges representant for Sanum i Tyskland og vi kjenner han som en svært kunnskapsrik foreleser med en imponerende fagkompetanse innom immunterapi , kiropraktikk, homøopati, akupunktur, blodanalyser, iris analyse og hypnose.

 

Krister deler sine erfaringer fra sin praksis helt fra 1974. Han startet på European College of Natural Medisin og gikk siden kurs med de beste lærekrefter i Europa på den tiden.

Jan svenske.jpg

Krister fikk med seg kurs med bl.a. Doc. Jan Westmann (biomedisin) Willy Prigge (mørkefelt) Gunter Jaroszyk (irisanalyse)
Dieter Oesch (kiropraktikk) Dr.Anton Markgraf (visuell diagostikk) Gerhard weiss (Homøopati) Doc. Per Lundberg (Immunbiologi ) T.Hamilton (KLINISK MIKROSKOPIERING)Dr. Konrad Wertmann (isopati) Dr.H Seeger i Australia (mørkefelt analyse) og Igor Ledochowski (hypnose)USA.

 

DATO: Torsdag 25 november kl. 13.00 til 20.00 og Fredag 26 november kl. 09.00 til 15.00

KURSAVGIFT: 1.800,- kr for begge dagene.

KURSSTED: Berger økologiske gård

Adresse: Halvard Torgersen vei 38 A, 1395 Hvalstad

​​Kurset har også en praktisk workshop der deltagerne får repetert mikroskop-bruk, prøvetaking og analyseteknikk . Tom Toftenes foreleser
i basis- kunnskap om blodmarkører og tilhørende mikronæring. Kurset er for terapeuter og studenter i komplementærmedisin.

Mer om Kurs Del 2. MIKROSKOPI AV MAGE OG TARM-MARKØRER

Tidsavhengige funn. Identifisere ulike blodlegemer. Software-bruk, anamnese-skjema og hovedlinjer i en syke-historikk, versus dagsaktuelle markører i blod.

Kurset teoretiske del gjennomgår enzymer, epitelvev og slimhinner. Nevrologisk påvirkning. Diffusjon. Enzymreduksjon. Toksiner ved dysbiose. Mikrobiomets modning. Metabolitter. Parasitter, fungus. Reabsorpsjon av toksiner. Matvarer og miljøgifter som svekker mikrobiomet. Symptombilder.

Vi gjennomgår de ulike biomarkører i levende blod som er relatert til tarmsystemet. Biomarkører i koagulert blod. Forklaringsmodeller på de ulike markører. Ernæringsmedisinsk behandling av ulike tarmdysbioser. Faste. Kosthold som styrker epitel og mikrobiomet. Enzym-terapi. Aktuelle vitaminer, mineraler og aminosyrer. Planter og virkestoffer. Isopatisk immunterapi.

KURS DATO:
Torsdag 19. aug kl. 13.00 til 19.30 og Fredag 20. aug kl. 10.00 til 15.00

KURSAVGIFT: 1.800,- kr for begge dagene.

Undervisning og kursinstruktør: Tom Toftenes m.fl.

KURS Del 1. MIKROSKOPI AV LEVERMARKØRER, (kurs juni 2021)

Vi tar opp en dypere forståelse av de ulike lever-markørene og tilhørende mulig ernæringsmedisinsk behandling. Kurset har også en praktisk workshop der deltagerne får repetert mikroskop-bruk, korrekt prøvetaking og analyseteknikk.
 

DSC_4869-blod.png

DATO: Torsdag 17. juni kl. 13.00 til 19.30 og Fredag18. juni kl. 10.00 til 15.00

KURSAVGIFT: 1.800,- kr for begge dagene.

Vi anbefaler å medbringe eget mikroskop. Da slipper du å dele på kurs-mikroskopene ( Gi oss beskjed om du har med eget mikroskop)

Space

Kurset har en begrensning på kursdeltagere , så meld deg på før det blir fullt.

Bindende påmelding gjøres til post@mikroforum.no

bottom of page